INGREDIENSER:

Mørbrad 2
Margarine 125 g
Løg en håndfuld hakket
Hvidløg (presset) 1 fed
Carry 2 spsk.
Paprika 1½ spsk.

OPBAGNING:
Margarine 100 g
Mel 2-3 spsk.
Kaffefløde ½ l
Mælk 1/4 l
Tomatketchup ca. 1 dl.
S
alt, evt. lidt Sukker
Pommes frites
serveres til

Vikingebøf

Kødet skæres i strimler og "koges" i 20 min. i de 125 g margarine tilsat krydderier samt hakket løg og presset hvidløg.

Imens laves en meget tyk opbagning af 2-3 spsk. mel og ca. 100 g margarine. Mælk og fløde piskes i.

Når kødet er mørt hældes det hele over i opbagningen. Tilsæt tomatketchup til sidst og smag til med salt, evt. sukker (alt efter hvor sur ketchup'en er).