INGREDIENSER:

4 PERSONER

Berberie-andebryst 2 stk.
Smør Lidt

SAUCE:
Gulerod 1
Løg ½
Champignon 100 g
Hvidvin 1 gl.
Tomatpuré, 1 tsk. konc.
Piskefløde, 1 dl
Salt og peber.

Berberie andebryst

Brun andebrystet på skindsiden. Steg brystet 8-10 min. på hver side. Tag andebrystet op, dæk det til og lad det trække i 10-15 min.

SAUCEN:
Grøntsagerne rengøres, finthakkes og sauteres på panden i et par min. Kom hvidvinen og tomatpuréen ved og lad det koge langsomt ind til godt det halve. Fløden piskes i. Lad saucen koge til den er jævnet og smag til med salt og peber.

Ved serveringen skæres andebrystet i tynde skiver på skrå. Servér dertil »Chef De Pomme« kartoffel Røsti.

M. CREMET URTESAUCE