INGREDIENSER:

Rødtungefileter
u/ skind og ben 400 g
Laksefilet u/ skind og ben 400 g
Salt og peber
Fiskebouillon 2 dl
Hvidvin 1 dl tør

SAUCE:
Væde fra fisken
Noilly Prat ½ dl
Skalotteløg 2 finthakkede
Piskefløde 2 dl
Salt og peber
Basilikum 2 spsk finthakket

TILBEHØR:
Brocoli letkogt
Gulerodsstænger Letkogte
Citron i både
Pillekartofler eller ris

Fiskeruller

Skær laksen i stænger, der passer til rødtunge-fileternes antal og bredde. Drys let med salt og peber. Rul fileterne om laksestykkerne til små ruller. Læg rullerne i et fad med bouillon og vin, og dæk med bagepapir. Damp rullerne i en forvarmet ovn ved 210 gr. i 10-15 min. efter tykkelse. Efter 10 min. hældes væden fra fisken sammen med Noilly Prat, skalotteløg og fløde, og koges ind til en passende konsistens.

Si saucen, og varm den igennem. Smag til med basilikum og evt. lidt citron. Saucen må ikke koge, efter at der er tilsat citron, så kan den skille. Serveres med grønsager og kartofler eller ris.

MED BASILIKUM SAUCE