INGREDIENSER:

6 PERSONER:
Rejer 400 g pillede
Skalotteløg 3 finthakkede
Hvidløg 2 fed finthakket
Olivenolie 3 spsk.
Tomater 1 ds. flåede,
hakkede
Bouillon, (1 dl hvidvin
el. ekstra alm. bouillon)
Fiskebouillon 2 dl.
Salt og peber
Cayennepeber, 1 knsp.

TILBEHØR:
1 lille formbrød afskorpes,
skæres i små terninger
og ristes i olie eller smør
1 bdt. basilikum

Rejesuppe

Klar skalotteløgene i olien 2 minutter. Tilsæt hvidløg og vin, og kog videre 2 minutter. Tilsæt bouillon og tomater, og kog under låg 10 minutter. Tilsæt rejer, og smag til med krydderier. Kog suppen op, drys med basilikum, og servér med nyristede croutoner.
MED CROUTIONER