INGREDIENSER:

6 PERSONER

Bacon 1 pk.
Løg 2
Hvidløg 2 fed
Gulerod 100 g (ca. 2 stk.)
Hvidkål 150-200 g
(ca. 1/4 lille)
Porrer 150 g
(ca. 2 stk.)
Selleri 100 g (ca. 1/4 rodselleri)
el. 4-5 stængler bladselleri
Tomater, 1 dåse flåede
Suppe 1½-2 liter
Ærter 125 g fine
Persille 1 dusk
Basilikum 2 kviste
Timian 1 kvist
Salt og peber
Tilbehør: reven parmasanost

Minestronesuppe

Rens grønsagerne, hak løgene, skær gulerødder og porrer i skiver, selleri i terninger og snit kålene fint. Skær tomater i både. Svits grønsagerne undtagen ærter. Hæld suppe over grønsagerne. Bind persille, basilikum og timian sammen og læg det i gryden (med snor) sammen med salt og peber. Kog suppen ved svag varme i 40 min. Tilsæt ærterne og kog suppen i 5 min. Fjern visken.