INGREDIENSER:

6 PERSONER
Margarine 30 g
Løg 2 store, hakkede
Karry 2-4 tsk
Tomater 2 ds.
flåede, hakkede
Ferskner, 1 stor ds.
henkogte, skåret i små stykker + saft
Bouillon ca. 2½ dl
Fløde 2-4 dl
Rejer efter lyst
og smag
Kinakål 1/4 – 1/2,
alt efter størrelse, skåret i tynde strimler

Karrysuppe


Smeldt margarinen og lad den bruse af. Brænd karry af og når karry'en er brust af svitses løgene heri, til de er bløde og let brune.

Tilsæt tomater + væde og ferskner + væde, samt bouillon. Lad suppen simre nogle minutter og tilsæt herefter fløde. Lad suppen simre yderligere nogle min. og smag til med salt og evt. lidt mere karry, kinakål og rejer tilsættes lige før servering. Serveres med brøndkarse og flütes evt. ristet brød.

Selve suppen vinder ved at stå nogle timer – gerne et døgn før den skal serveres. Kinakål og rejer tilsættes så stadig lige før servering. I stedet for at tilsætte rejerne i gryden, kan nogle stykker lægges i bunden af tallerknerne før servering.

KURTS